FRABATO.CZ diskuzní fórum

František Bardon a diskuze o jeho práci (www.frabato.cz)

Přejít na obsah

Fyzická úroveň

Re: Fyzická úroveň

Příspěvekod marvin » 20 črc 2010, 12:04

tak ja uz si zasel do DM meli ho za 180..vypada pekne, podle popisu kvalitni vyslechtene drevo (myslim nejaky ovocny strom) a prirodni stetiny ...nevim teda z ceho..to tam nepsali

a po prvnich masazich docela dobry pocit.. clovek je z toho jakysi hodne nabity.. akorat teda stetiny dost pousti, takze jesli po mesici nezustane ani jedna tak to pujdu vratit:-)
-- LIVE LONG AND PROSPER --
marvin
Administrátor

Příspěvekod Emily » 20 črc 2010, 12:18

Ano stetiny zo zaciatku pustaju, ale nejaku dobu sa mi uz zda, ze padat prestali ;)
Emily

Příspěvekod marvin » 20 črc 2010, 14:05

jo tak to taky doufam...jinak jaky z toho mate pocity?je to opravdu takovy hodne zvlastni..mam pocit ze jsem po tom hodne nabity energii..ale to bude tim ze se rozproudi krev po tele:-)
-- LIVE LONG AND PROSPER --
marvin
Administrátor

Příspěvekod Emily » 20 črc 2010, 15:02

No pocity.... Nebaví ma to kartáčovanie, kým zčervenám tak to trvá 10 minút! Potom sprcha...
Poriadne studená, nešetrím sa :lol: No a keď som von zo sprchy tak som na seba strašne ale strašne pyšná, že som to zase dokázala. Lebo práve toto je pre mňa to najťažšie. Ja taký uzimenec čo neznášal keď ho niekto len ofŕkal studenou vodou sa teraz dobrovoľne nasáčkujem deň čo deň do sprchy a pustím na seba ľadovú vodu! Keby mi to niekto hovoril, tak neuverím ;) Proste mi to dodáva sebavedomie, vždy si hovorím. Čo by si nezvládla to či to, však sa každé ráno otužuješ brutálne studenou vodou, keď zvládneš to tak hocičo iné tiež :lol:
Proste ma to naštartuje do dňa :!:
Emily

Příspěvekod Razik » 03 srp 2010, 10:14

S tím souhlasím, i když cvičení pokulhává, tak toto dodržuji pořád, bezpodmínečně každy den. Už jen to že se pak člověk jen tak nenachladí je dobrý přínos ;)
Razik

Předchozí

Zpět na 1.stupeň